Мед Атлант

Карантин: в Івано-Франківському суді відкладуть розгляд справ. ОНОВЛЕНО

На зборах суддів Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області було прийнято рішення про відкладення розгляду цивільних справ на період карантину, тобто перенесення призначених у період з 12 березня 2020 року по 3 квітня 2020 року судових засідань на більш пізній час, про що сторони справи будуть повідомлені додатково.

З усією відповідальністю повідомляємо, що у вказаний період часу, судом не будуть прийматися рішення по залишенню справ без розгляду у зв’язку з неявкою сторін, – повідомляє пресслужба Івано-Франківського міського суду.

Кримінальні провадження, в яких обвинувачені не тримаються під вартою, теж будуть відкладені. До учасників, які не з’являться в судове засідання в цей період заходи забезпечення застосовуватись не будуть.

Також до 3 квітня 2020 року скасовується проведення масових заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю, зокрема, особистий прийом громадян, екскурсії, дні відкритих дверей тощо.

Окрім того, Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області рекомендує учасникам судового процесу використовувати альтернативні шляхи звернення до суду (електронний кабінет, електронну пошту та телефон).

Рекомендуємо направляти позовні заяви, заяви процесуального характеру на адресу Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області поштою за адресою: 76000, м. Івано-Франківськ, вул. Грюнвальдська, 11.

E-mail:ifm.if.court.gov.ua.

Телефони: контакт-центр: 0-800-501-492 (безкоштовно на всій території України).

Приймальня суду суду (0342) 75-01-21.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...