Мед Атлант

З Калуша не буде перевезень до сіл та до Івано-Франківська, міські маршрути — під питанням

 На території Калуської ОТГ з 18 березня громадський транспорт загального користування, за рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 16 березня, курсуватиме за суботнім графіком. Щоправда, його дещо скоригують, щоб люди могли вранці дістатися на роботу.

Як ішлося на засіданні комісії, більші інтервали дозволять перевізникам частіше дезінфікувати автобуси, повідомляють “Вікна”.

У Івано-Франківську з 19 березня зупинять рух усього громадського транспорту.

Коломия, як повідомив заступник начальника управління економічного розвитку міста Юрій Тимків, вже прийняла рішення про скасування як міських, так і приміських перевезень. Очевидно, що будуть зупинені і приміські перевезення до сіл Калуської ОТГ. За словами Юрія Тимківа, міська рада ще не провела жодного конкурсу до сіл громади. Тож, зараз перевізники працюють за договорами, які були укладені з Калуською райдержадміністрацією і мають виконати постанову Кабміну, яка має обов’язковий характер.

Щодо міських перевезень, то поки що не відомо, яким чином будуть контролювати обмеження по кількості пасажирів (до десяти осіб одночасно). А тому, не виключає Юрій Тимків, у Калуші можуть зупинити й рух міського громадського транспорту.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...