Мед Атлант

Калушани стали чемпіонами серед підрозділів УДСНС в області

12 березня на полях зі штучним покриттям Івано-Франківського коледжу фізичного виховання кращі команди підрозділів УДСНС в Івано-Франківській області, які успішно пройшли відбірковий етап турніру з міні-футболу, розіграли між собою чемпіонське звання та призові місця.

Серед шести команд, які стали переможцями у своїх групах, і з’їхалися до Івано-Франківська, щоб продовжити боротьбу за нагороди турніру, була й команда 24-ДПРЧ з охорони об’єктів ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ», повідомляє “Нафтохімік”

Вона до цього обіграла всіх своїх суперників у групі, матчі якої проводилися в селищі Верховина. Тут футболісти калуського пожежно-рятувального підрозділу перемогли команди аварійно-рятувального загону та аварійно-рятувальної частини з Івано-Франківська, а також команду Верховинської ДПРЧ-12.

В Івано-Франківську за результатами жеребкування калушани потрапили в одну групу з командами Коломийської ДПРЧ-7 і пожежно-рятувальної частин з Надвірної, яких обіграли відповідно з рахунком 4:1 та 1:0.

У півфіналі команді 24-ДПРЧ довелось зіграти зі збірною командою управління ДСНС в Івано-Франківській області. Напружений поєдинок завершився з рахунком 2:0 на користь калуських пожежників.

Ще більш захоплюючим і напруженим виявився фінальний поєдинок між командами 24-ДПРЧ з охорони об’єктів ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» і Тлумацької ДПРЧ-5. Основний час матчу не виявив його переможця. Фінальний свисток арбітра зафіксував нічийний результат – 1:1. Тож командам довелось виконувати пенальті, щоб вирішити хто з них здобуде чемпіонський титул. У цій футбольній лотереї фортуна виявилася на боці гравців команди 24-ДПРЧ, які забили 8 голів, а суперники завдали 7 влучних ударів.

Варто сказати, що за останні три роки команда 24-ДПРЧ з охорони об’єктів ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» вдруге стала чемпіоном турніру з міні-футболу серед підрозділів УДСНС в Івано-Франківській області. В нагороду вона отримала кубок та грамоту за перемогу в обласних змаганнях. Також індивідуальний приз привіз до Калуша голкіпер команди 24-ДПРЧ Ростислав Гоц. Його визнали кращим воротарем турніру.

Ростислав Гоц, а також нападники Володимир Гошовський і Василь Соколюк увійшли до складу збірної команди УДСНС в Івано-Франківській області, яка поїде на всеукраїнський турнір з міні-футболу серед команд обласних управлінь ДСНС України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...