Мед Атлант

Франківський ветеран АТО пропонує Марцінківу перенаправити кошти з “Бюджету участі” на медичне обладнання

Франківський АТОвець Назарій Кішак звернувся до мера міста Руслана Марцінківа з пропозицією перенаправити кошти з Бюджету участі” на медичне обладнання.

Руслан Марцінків ! Цьогоріч в бюджеті міста для реалізації проєктів-переможців “Бюджету участі ” закладено 15 млн. грн. Зокрема 10 млн. грн. – на ремонт доріг та 5 млн грн.- на проекти іншого спрямування. З огляду на ситуацію, яка склалася в країнах Європи та невдовзі прийде й до України, на стан забезпечення міських лікарень медичним обладнанням та матеріалами, з огляду на те, що режим карантину та надзвичайної ситуації може тривати впродовж довгого часового періоду , що не дасть в повній мірі реалізувати проєкти, які будуть заплановані, звертаємося до вас з проханням розглянути можливість перенаправлення коштів “Бюджету участі” на закупівлю обладнання, ліків та матеріалів для міських лікарень , що будуть передовою лінією в боротьбі за життя людей, – каже АТОвець.

Франківці розуміючи теперішній стан почали робити репости та підтримувати ідею АТОвця в соціальних мережах. Люди кажуть, що лікарні малозабезпечені і потребують допомоги.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...