Мед Атлант

Контактів з хворими не мала: результатів тесту на коронавірус померлої жінки з Чукалівки ще чекають

Як вже повідомлялося, у Франківській обласній інфекційній лікарні померла 65-літня жінка з Чукалівки, яку нещодавно госпіталізували з підозрою на коронавірус.

У лікарню  з підозрою на хворобу також госпіталізували її чоловіка.

Про це повідомив Руслан Савчук, головний санлікар області, на щоденному брифінгу щодо ситуації з розповсюдженням коронавірусу та карантином в області.

Він зазначив, що померла та її чоловік останній 14 днів контактів з хворими чи підозрюваними на коронавірус не мали, за кордоном не були, а на роботу добиралися власним транспортом. Результатів аналізів на коронавірус ще очікують з Києва.

Історія її така. 17 березня в неї підвищилася температура, з’явися кашель. Вона перебувала вдома та займалася самолікуванням. 19 березня стан її погіршився, вона продовжувала приймати противірусні та антибактеріальні препарати. 20 березня дочка померлої викликала швидку, її оглянули,  але від госпіталізації жінка відмовилася. Також вона мала ряд супутніх захворювань. Після того почався сильний кашель та задишка. 22 березня її госпіталізувати в обласну інфекційну лікарню. Вона знаходилась під апаратом ШВЛ. Ми уточнили контактних осіб померлої. Їх троє, вони в самоізоляції, скарг на самопочуття в них немає, – розповів Руслан Савчук.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...