Мед Атлант

7, 5 млн. грн отримає Франківськ після місяця безоплатної роботи чиновників

З наступного тижня працівники МВК “пожертвують” свою заробітну плату на придбання 10 апаратів ШВЛ.

За словами міського голови Руслана Марцінківа, такий крок – це хороший приклад, як можна спільними зусиллями вирішити проблеми, інформують у  мерії.

До цієї пандемії Україна не готова. Не готова наша медична галузь. Але коронавірус не питає, а продовжує нещадно наступати. Зараз нам треба діяти рішуче. Мусимо докласти всіх зусиль аби лікарі і медичні заклади були готовими до боротьби з хворобою. Зараз коштом міського бюджету та залученню меценатів проводимо закупівлю необхідного обладнання, медикаментів, тестів тощо. Але кількість хворих продовжує зростати і потреб ще дуже багато. Тому ініціював рішення, що ми спільно долучимося до закупівлі апаратів ШВЛ. Всі працівники виконавчого комітету 2 тижні працюватимуть без заробітної плати. А всі керівники – цілий місяць, – пояснив Марцінків.

МВК (в тому числі й працівники сіл, що увійшли до складу ОТГ) налічує 564 працівників та 45 керівників. Тож загалом вдасться зекономити 7,5 млн грн. А це, за словами міського голови, дозволить придбати 10 апаратів ШВЛ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...