Мед Атлант

У Франківську з підозрою на коронавірус є 92 людини, – Марцінків

Сьогодні, 29 березня, міський голова Івано-Франківська провів традиційну онлайн-нараду з приводу ситуації карантину та хворих на коронавірус в місті.

Руслан Марцінків повідомив, що в обласній інфекційній лікарні сьогодні перебуває 38 франківці та 4 пацієнтів з Чернієва. Він також повідомив, що в десяти франківців та двох мешканців Чукалівки офіційно діагностували коронавірус у київській лабораторії.

Сьогодні з підозрою на коронавірус є 92 дорослих. Це тільки в наших міських закладах. У міському пологовому є одна вагітна жінка з пневмонією та 26 діток, – наголосив міський голова.

В місті почали активно тестувати експрес-тести.

Ми зробили 90 експрес-тестів, з них 33 – позитивні. В ЦМКЛ є 28 хворих, в міській клінічній лікарні №1 – 5 позитивних результатів. На щастя, в міському пологовому центрі та дитячій клінічній лікарні жоден експрес-тест, який ми зробили не підтвердився позитивно, – повідомив міський голова.

Хворі є середньої і тяжкої важкості. В реанімації зараз перебуває 5 чоловік, одна жінка – у важкому стані.

Міський голова вкотре закликав містян дотримуватись карантину.

Багато франківців розслабились: не дотримуються дистанції, багато відпочивають на ріці, смажать шашлики і багато чого іншого. Але не забувайте, небезпека дуже близько. Ви бачте, що статистика росте. З кожним днем кількість хворих, на жаль, зростає.
Будьмо уважні, миймо руки і дотримуємся дистанції, – наголошує мер.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...