Мед Атлант

Ще 5 лікарень для пацієнтів з коронавірусом проситимуть затвердити для Прикарпаття

Як раніше інформувало МІСТО, на Прикарпатті визначили 10 лікарень, куди госпіталізовуватимуть важких хворих на коронавірус.

Для затвердження прикарпатські чиновники пропонували 15 медзакладів. Про це на щоденному брифінгу в облдержадміністрації повідомила перша заступниця голови ОДА Марія Савка.

Ми має ще п’ять закладів, які будемо просити затвердити. Це – Богородчанська ЦРЛ, Коломийська інфекційна лікарня, Снятинська ЦРЛ, Заболотівська ЦРЛ та Калуська. І працюємо також над Галицькою ЦРЛ, – повідомила Марія Савка.

Також чиновниця сказала, що один млн грн спрямували для збільшення зарплати медикам в обласній інфекційній лікарні, яка першою почала приймати хворих на коронавірус. Це дозволить збільшити їм оплату за березень майже вдвічі

До списку ввійшли: Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня, Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр, Міська клінічна лікарня №1,  Центральна міська клінічна лікарня, Коломийська ЦРЛ, Долинська багатопрофільна лікарня, Рожнятівська ЦРЛ, Надвірнянська ЦРЛ, Городенківська ЦРЛ та Косівська ЦРЛ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...