Мед Атлант

Шмигаль розповів про сценарії виведення економіки з карантину

Кабінет міністрів розробив декілька варіантів виведення економіки з умов жорсткого карантину, який було запроваджено через загрозу поширення коронавірусу.

Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, пише “ТСН“.

“Стоїть питання – після великодніх свят ми маємо розуміти, коли ми вийдемо на позитивну динаміку за захворюваннями, і після цього побачити, що ми можемо зробити”, – наголосив він.

За словами Шмигаля, уряд розуміє, що українці і бізнес не можуть довгий час практично не працювати і не отримувати дохід.

“Розроблено і зараз ми прораховуємо кілька сценаріїв. Сценарій, наприклад, китайський – короткострокового, але дуже жорсткого обмеження. Сценарій м`якший, але з дуже жорстким дотриманням санітарно-гігієнічних вимог, тобто, масковий режим, певні соціальні дистанції тощо. Всі ці сценарії розробляються. Я впевнений, що буквально протягом кількох днів ми будемо представляти і говорити, як ми рухаємося далі”, – резюмував прем’єр.

Нагадаємо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин до 24 квітня та запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території країни.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...