Мед Атлант

В Брошнів-Осаді будуть безкоштовно розносити по домам захисні маски

На днях до кожної оселі громади депутати ОТГ принесуть захисні маски, які закуплені за кошти резервного фонду бюджету Брошнів-Осадської ОТГ.

Окрім масок людям роздадуть листівки, з інструкцією та рекомендаціями, як поводитись в умовах карантину, щоб не заразитись коронавірусною інфекцією.

Бережіть себе та своїх близьких! Відповідально дотримуйтесь усіх обмежень та настанов в умовах карантину! Якщо ви повернулись з-за кордону, ви зобов’язані самоізолюватись на 14 днів та поінформувати мене у приватних повідомленнях або зателефонувавши на гарячу лінію Брошнів-Осадської міської лікарні за номером 👉 067 358 40 03, вказавши такі дані: 👉
Ваше прізвище, ім’я, по батькові, дату та рік народження, дату повернення в ОТГ та країну, з якої Ви повернулись, адресу проживання в ОТГ та номер Вашого мобільного телефону.
Ми формуємо список людей для проведення тестування, які перетнули кордон, починаючи з 18.03.2020 року по сьогодні. Тестування для населення проводитиметься безоплатно, оскільки тести придбані за кошти резервного фонду бюджету Брошнів-Осадської ОТГ, – повідомляє голова ОТГ Назарій Іванів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...