Мед Атлант

До 24 квітня обмежено доступ громадян до лісових масивів області

З метою запобігання поширення інфікування коронавірусом, для громадян обмежено доступ до лісових масивів.

На час карантину забороняється відвідувати рекреаційні зони, природні охоронні об’єкти, розпивати алкогольні та слабоалкогольні напої та розпалювати багаття на території держлісфонду Прикарпаття. Про це повідомляють на сторінці обласного управління лісового та мисливського господарства.

Зважаючи на загрозу виникнення загорянь сухої трави на сільгоспугіддях, що межують з лісовими масивами, та недопущення виникнення масштабних пожеж в екосистемах Франківщини, державна лісова охорона обмежить доступ населення до лісових масивів.

На час карантинних заходів та «сезону тиші» в’їзд у держлісфонди області буде обмежено шлагбаумами.

В Івано-Франківському обласному управлінні та підвідомчих лісових господарствах до 24 квітня скасовано проведення особистого прийому громадян та масові заходи.

Відповідні зміни розроблені на виконання наказу Державного агентства лісових ресурсів України від 30.03.2020 №106 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 25.03.2020 № 338 «Про переведення єдиної державної системи цивільного захисту у режим надзвичайної ситуації» та відповідно до статті 14 та частини другої статті 78 Кодексу цивільного захисту України.

Телефон для довідок (0342) 55-22-59.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...