Мед Атлант

Калуські поліцейські оперативно затримали прикарпатця, який обікрав приватне господарство

Вчора, 31 березня, за допомогою до поліції звернувся 57-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що невідомі обікрали його гаражне приміщення та викрали електроінструменти.

В ході першочергових слідчих дій оперативні працівники вже за декілька годин затримали правопорушника. Йдеться про 22-річного калушанина, який в минулому судимий за вчинення аналогічних злочинів.

Встановлено, що зловмисник потрапив до гаражного приміщення пошкодивши навісний замок, звідки викрав речі заявника. В подальшому викрадене мав на меті здати до ломбарду, але в цьому йому завадили правоохоронці.

Додамо, в суді слухається кримінальне провадження за вчинення зловмисником крадіжки поєднаної з проникненням у житлове приміщення.

Слідчі затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання судом міри запобіжного заходу.

За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у житло розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає до шести років позбавлення волі. Проводиться слідство.

Поліція перевіряє чоловіка щодо причетності до скоєння інших аналогічних злочинів на території району.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...