Мед Атлант

В зоні ООС загинув 23-річний командир взводу 10 гірсько-штурмової бригади

На Сході загинув командир взводу 10 гірсько-штурмової бригади.

Про це інформують у Чернівецькому обласному військовому комісаріаті.

31 березня 2020 року під час бойових дій в Донецькій області від вогнепального поранення загинув 23-річний командир взводу 10 гірсько-штурмової бригади Олександр Маланчук.

Військову службу він проходив з 18 липня 2019 року.

Весь особовий склад військових комісаріатів області висловлює щирі співчуття батькам та близьким загиблого захисника, – йдеться у повідомленні.

Єпископ УГКЦ, відомий військовий капелан, настоятель львівського гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла Степан Сус зазначив, що загиблий – випускник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, пише Новинарня. 

“Спочивай з Богом, Саня! Вічная пам’ять! Від рук ворогів України, окупантів, які хочуть зняття санкцій і жити так, якби і нічого не було, в зоні проведення бойових дій загинув офіцер Олександр Маланчук – випускник Національної академії сухопутних військ, який проходив службу у 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді. Згадаймо про нього у молитві” – написав у фейсбуці Сус.

Начальник НАСВ ім. гетьмана Сагайдачного Павло Ткачук розповів, що Олександр закінчив навчальний заклад минулого року за спеціалізацією “Управління діями механізованих підрозділів”.

“Він був старанним у навчанні, дисциплінованим та товариським курсантом, активно займався спортом, неодноразово успішно представляв Академію на спортивних змаганнях”, – зазначив генерал Ткачук у соцмережі.

“Від себе особисто та всього колективу Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного висловлюю щирі співчуття батькам – Василю Миколайовичу та Ларисі Федорівні, рідним та близьким, бойовим побратимам загиблого офіцера”, – написав начальник військового вишу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...