Мед Атлант

Новий спалах коронавірусу в Китаї: 1 600 випадків за добу-Ляшко спростував інформацію. ОНОВЛЕНО

В Китаї продовжилася епідемія коронавірусу. За останню добу китайські медики зафіксували 1 600 нових випадків зараження.

Про це повідомив Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко під час брифінгу, пише “Уніан“.

“На жаль, в Китаї за добу зафіксували 1 600 нових випадків зараження. Досі Китаю вдавалося стримати хворобу, але сьогодні вони офіційно повідомили про нові 1,6 тисячі випадків за добу. З них 7 випадків закінчилися летально”, – заявив Віктор Ляшко.

Раніше Китай повідомив, що їм вдалося зупинити поширення коронавірусу. Зокрема, у провінції Хубей, звідки коронавірус COVID-19 поширився на весь світ, скасували карантин. Однак у Китаї досі діє масковий режим, в громадських місцях людям міряють температуру, а ресторани та кіно ще не планують відкривати.

Про Китай на 3:23 хв:

3 квітня Ляшко вибачився за неправдиву інформацію про кількість хворих в Китаї та спростував  її, пише “24 канал здоров’я

“Я хочу попросити пробачення за озвучену мною інформацію вчора про Китай, вона була неправдива. Насправді, кожного дня там реєструють не більше 90 випадків. Я сказав цифру набагато більшу, ця інформація була не переперевірена”, – сказав Ляшко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...