Мед Атлант

З’явилося фото та відео з місця ДТП, де жінка-водій наїхала на патрульного і цивільних осіб

У Крихівцях трапилася ДТП, у якій постраждали троє осіб, серед них – інспектор патрульної поліції у м. Івано-Франківську.

Аварія сталася в обідню пору. Патрульні поліцейські забезпечували громадський порядок на вул. Крихівецькій через ДТП, яка там трапилась. Відтак, інспектори допомагали двом водіям оформити ДТП за європротоколом. Раптом помітили по даній вулиці BMW X5, який мчав на великій шидкості. Не встигли зреагувати, як водій даного ТЗ не впорався із керуванням і в’їхав у людей – тих, які оформляли ДТП за європротоколом та патрульного. Таким чином,  водій BMW X5 збив патрульного та двох цивільних осіб. При цьому автомобіль продовжив рух.

Як вдалося з’ясувати, за кермом  BMW X5 знаходилась жінка. Вона була з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Інспектори подали орієнтування на ТЗ і викликали “швидку”. За деякий час автомобіль, на якому було вчинено ДТП, проїжджав попри місце аварії і рухався у напрямку Старого Лисця. Патрульні кинулися наздоганяти ТЗ. За 4 км від місця події таки зупинили авто. За кермом уже був чоловік, а жінка – збоку. Пояснив, що дружина передзвонила і сказала забрати автомобіль. Прибувши до неї, помітив пошкодження на автомобілі, але не знав що ж сталося, тому вирішив їхати додому. Інспектори перешкодили таким неправомірним діям. Зараз на місці працюють слідчі.

Додамо, що жінку було доставлено в Івано-Франківський обласний наркодиспансер, що по вул. Млинарська, 21. Вміст алкоголю у крові жінки перевищував норму – 1, 85 проміле.

Відомо, що потерпілі зараз в лікарні. Патрульного оперують, він при свідомості. Цивільні знаходяться в реанімації.

Журналісти МІСТА прибули на місце пригоди, щоб з`ясувати обставини ДТП. Вже згодом на нашому сайті дивіться відеосюжет, а зараз пропонуємо переглянути фото винуватиці аварії та коротке відео. До слова, жінка на ньому поводиться агресивно, вживаючи нецензурну лексику. 33-річна пані Тетяна відмовилась спілкуватися з журналістами. За словами поліцейських, жінка не визнає вину, але каже, що вживала алкоголь. Саме так пані Тетяна відсвяткувала перемогу в тендері, який, за її словами, вона виграла. Каже, випила лише 50 грамів коньяку. У власних словах жінка-водій невпевнена і часто змінює їх, коли спілкується зі слідчими.

Згодом буде проведено ряд експертиз і встановлено усі обставини ДТП. Слідчі продовжують працювати на місці події, а патрульні – забезпечувати громадський порядок.


ФОТО “МІСТО”:

ФОТО: МІСТО. Винуватиця ДТП

ФОТО: МІСТО. Винуватиця ДТП

ФОТО: МІСТО. Винуватиця ДТП

ФОТО: МІСТО. На фото місце ДТП

ФОТО: МІСТО. На фото BMW X5

ФОТО: МІСТО. На фото місце ДТП

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...