Мед Атлант

На Прикарпатті протягом вихідних трапилось 7 ДТП, у яких постарждали 9 людей

Серед постраждалих – жінка-пішохід, 2 пасажирки та 3 водії автомобілів, один з яких керував машиною у стані алкогольного сп’яніння, нетверезий мотоцикліст, пасажир підводи та чоловік, який перебував у кузові мотоблока.

Про це  МІСТУ повідомив відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області.

Зокрема, у суботу близько 10 год 30 хв у селі Пійло Калуського району сталося зіткнення двох автомобілів. Відомо, 24-річний водій автомобіля «Ауді А6» не вибрав безпечної швидкості руху, не оцінив дорожньої обстановки, внаслідок чого допустив зіткнення із автомобілем “Фольцваген Гольф” під керуванням 70-річного жителя району, який здійснював поворот ліворуч. В результаті, дві пасажирки «Ауді» віком 49 та 28 років зазнали травм.

Ще одне зіткнення автомобілів трапилося у суботу увечері на Косівщині. Близько 20 год в селі Соколівка 50-річний житель району, керуючи машиною «Мерседес Бенц Е300», через невірно обрану швидкість руху на заокругленій ділянці дороги виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем «Пежо Експерт», за кермом якого перебував 54-річний мешканець Тисменицького району. Обидва водії в аварії отримали тілесні ушкодження. Виявилося, що водій «Мерседеса» на момент вчинення ДТП був нетверезим.

Аварія за участю мотоцикліста напередодні сталася біля села Тязів у Тисменицькому районі. Близько 19 год 45 хв 19-річний житель сусіднього села на дорозі державного значення виїхав мотоциклом марки «Вайпер-150» на зустрічну смугу руху та допустив лобове зіткнення із автомобілем «ВАЗ-2107» під керуванням 27-річного мешканця Галицького району. Постраждалого мотоцикліста з травмами голови та ноги доставили до лікарні, де також з’ясувалося, що він керував транспортним засобом напідпитку.

У цьому ж районі ще одна автопригода трапилася у суботу близько 10 години. У селі Козина 28-річний місцевий чоловік не зміг розминутися автомобілем «ВАЗ 2106» з мотоблоком марки “Зубр”, який був припаркований на узбіччі зліва. Внаслідок ДТП постраждав його 37-річний односельчанин, який перебував в кузові мотоблока – він зазнав забоїв різних частин тіла.

А на Надвірнянщині у результаті аварії постраждав пасажир гужового транспорту. Як виявилося, 1 квітня у селі Саджавка 32-річний чоловік, виїжджаючи запряженим кіньми возом з другорядної на головну дорогу не переконався безпечності маневру і не надав перевагу у русі автомобілю марки “Опель Віваро”. У результаті цього сталося зіткнення, у якому 37-річний пасажир підводи отримав перелом руки.

Крім того, 2 ДТП з потерпілими  було зафіксовано в Івано-Франківську – наїзд на пішохода та зіткнення двох авто, у якому травмувався один з водіїв.

Працівники поліції закликають усіх учасників дорожнього руху бути дисциплінованими, взаємоввічливими та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Читайте також: З’явилося фото та відео з місця ДТП, де жінка-водій наїхала на патрульного і цивільних осіб

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...