Мед Атлант

На Прикарпатті чоловік вкрав скутер, бо не мав на чому під’їхати додому. ФОТО

У Городенківському районі поліцейські розшукали злодія, підозрюваного у крадіжці скутера, вартістю в декілька тисяч гривень.

До місцевого відділення поліції із заявою про крадіжку звернувся 43-річний житель району. Потерпілий повідомив про те, що з території його домоволодіння було викрадено скутер “ХондаДіо-27”, вартістю в декілька тисяч гривень. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-служби ГУНП Івано-Франківської області.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів та під час практичного етапу операції «Автомобіль», яку саме проводять поліцейські, наступного ж дня було встановлено особу, причетну до скоєння злочину. Підозрюваним виявився 22-річний житель району. З’ясували, що парубок, проходячи повз будинок потерпілого, зайшов на подвір’я та побачив біля будинку скутер. Після чого, сів на нього та поїхав додому.

Коли поліцейські навідалися до зловмисника, той не заперечував скоєного, натомість банально пояснив свій вчинок, що йому необхідно було на чомусь під’їхати додому. Викрадений скутер правоохоронці вилучили та пізніше повернуть законному власнику.

Наразі за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального Кодексу України. За такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також: На Прикарпатті раніше судимий чоловік ледь не зарізав брата співмешканки. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...