Мед Атлант

На Прикарпатті чоловіку загрожує 6 років позбавлення волі за крадіжку туї

Працівники Долинського відділення поліції встановили особу зловмисника, котрий скоїв крадіжку 32 саджанців дерев туї.

До поліцейських за допомогою звернулась 32-річна жителька Болехова, яка повідомила, що наприкінці минулого місяця вночі невідома особа з території її господарства викрала висаджені 32 дерева породи “Туя”, вартістю понад 1500 гривень. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУНП Івано-Франківської області.

В ході проведення слідчих дій у поле зору правоохоронців потрапив 26-річний болехівець. З цього приводу підозрюваний надав визнавальні покази пояснивши, що проходив попри подвір’я потерпілої і побачив саджанці та вирішив таким способом підзаробити.

Як з’ясували, чоловік вже раніше мав проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. В скоєному злочині зловмисник зізнався, викрадені дерева вже продав, а виручені кошти в сумі близько 1000 гривень потратив на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Читайте також: Тетяна Михайлова, котра у стані сп’яніння наїхала на трьох людей, вийшла з СІЗО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...