Мед Атлант

Прикарпатський школяр візьме участь у Міжнародній конференції юних дослідників

Учень Долинського математично-природничого ліцею Андрій Шкредко представить свій особистий науковий проект на Міжнародній конференції юних дослідників ICYS -2017.

Конференція триває із 16 до 22 квітня у м. Штутгарт (Німеччина). Для участі в ній було оголошено конкурсний відбір учасників. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу Долинської РДА.

Цього року на розгляд конкурсної комісії подали 37 дослідницьких проектів із фізики, математики, інформатики та екології з 7 регіонів України (Донецька обл. – 6; Дніпропетровська обл. -1; Запорізька обл. – 3; Івано-Франківська обл. – 4; Київська обл. – 14; Харківська обл. – 1; Чернівецька обл. – 8).

За умовами конкурсу, 22 грудня 2016 р. відбулась віртуальна співбесіда з учасниками І-го національного етапу «ICYS-Україна 2017».

Члени оргкомітету національного відбору – представники НЦ МАН України, ІОД НАПН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та громадської організації «Європейська Мала академія наук – Euro-JAS» відмітили, що більшість учасників співбесіди продемонстрували високий науковий рівень виконаного дослідження, а також здатність вести наукову дискусію англійською мовою.

Читайте також: У Івано-Франківську тривають змагання за Кубок Короля Данила-2017. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...