Мед Атлант

Руслан Марцінків зустрівся з головою представництва НАТО в Україні. ФОТО

Сьогодні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків мав робочу зустріч з головою представництва НАТО в Україні Александером Вінніковим.

“Поспілкувались про пріоритетні напрямки розвитку Івано-Франківська, серед яких туризм, залучення інвестицій та енергозбереження. Не могли уникнути і теми війни в Україні. Ми вдячні за ту підтримку військовим, яку надає НАТО. Звісно, хотілося б посилити цю допомогу, адже всі ми прекрасно розуміємо, що російський агресор – загроза не тільки для України”, – йдеться у дописі Руслана Марцінківа у соціальній мережі Фейсбук.

Мер також повідомив, що передусім міську владу цікавлять програми соціальної та медичної реабілітації НАТО для учасників бойових дій. Крім того, Руслан Марцінків запропонував спільно організувати безкоштовні навчальні курси для учасників АТО з ІТ-технологій.

До слова, перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка також зустрілася із головою Представництва НАТО в Україні Александром Вінніковим.

Читайте також: “НАТО – це не тільки система безпеки, але й цінностей”, – в ПНУ розпочав роботу євроатлантичний форум. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...