Мед Атлант

Концерт Полякової у Франківську: в касах кажуть, що кількість проданих білетів – таємниця

10 травня в Івано-Франківському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. Івана Франка був запланований концерт Ольги Полякової. Проте його відмінили.

Журналісти МІСТА звернулися до адміністратора драмтеатру, аби дізнатися про кількість проданих квитків на концерт. Адміністратор спрямувала нас безпосередньо до каси. Відтак, у касі повідомили, що ця інформація таємна – не розголошується.

Додамо, що у мережі мешканці обговорювали дану подію. Дехто вважає, що через те, що  не продали достатню кількість квитків і відмінили концерт.

У прес-службі співачки  розповіли, що концерт відмінили не тільки у Франківську, а ще у кількох містах Західної України. Кажуть, що причиною відміни стало перевантаження Олі Полякової та музичного обладнання, адже відбувалося по декілька концертів на день.

Франківчани відреагували на таку новину негативно. Більшість звинувачують ГО “Народна самооборона Івано-Франківської області”. Оскільки нещодавно активісти повідомляли, що мають намір блокувати концерт Олі Полякової у Франківську. Пояснювали це тим, що такі концерти порушують націєтворчу функцію та територіальну цілісність.

Ну що за люди? Чому ж ці херої з ГО не блокували Ліберманшу, котра на день міста співала москальською? І котра шоу “Голос країни” веде переважно російською мовою…. То одним можна, а другим ні, співати російською? Цікаво, як ці пани з ГО обирають кого блокувати, а кого ні? І, взагалі, що означає складуть список тих, кому можна співати у Франківську, а кому ні? Панове з ГО! Чи не забагато ви на себе берете? З якого дива ви вирішуєте за мене на чій концерт мені йти? Займіться чимось серйозним та корисним!”,  – написала у мережі Фейсбук Катерина Свистун-Ониськів.

У квітні в місті Рівне представники громадських організацій також перешкоджали виступати Олі Поляковій. Тоді співачка розповіла протестувальникам про свою проукраїнську позицію та про те, що концертів на окупованих територіях не проводила. Відтак, концерт у Рівному все-таки відбувся, але на дві години пізніше.

У прес-службі Олі Полякової кажуть, що концерт у Франківську теж проведуть, але уже восени.

Читайте також: В грудні Тіна Кароль знову відвідає Франківськ з новою концертною програмою

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...