Мед Атлант

У Франківську відбулось урочисте відкриття Чемпіонату ДСНС України з поліатлону. ФОТО

11 травня на спортивному комплексі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області відбулося урочисте відкриття Чемпіонату ДСНС України з поліатлону.

На заході були присутні представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, керівництво Управління ДСНС в області, запрошені гості. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу Управління ДСНС в Івано-Франківській області.

На досягнення найвищих результатів надихнув спортсменів виступ Головного судді змагань – Віце-президента Федерації пожежно-прикладного спорту України Олександра Тарасова.

Івано-Франківщина завжди радо приймає у себе друзів. Ласкаво просимо на гостинну прикарпатську землю, бажаємо всім учасникам та гостям міцного здоров’я та благополуччя, а спортсменам – високих результатів. Переконаний, всі ми станемо свідками красивої, безкомпромісної, спортивної боротьби, яка продемонструє блискучу витримку і незламну волю до перемоги”, – відзначив перший заступник начальника Управління ДСНС в області Ігор Оксентюк .

11 травня спортсмени змагалися з плавання. Усі проявляли спортивний характер та нездоланне бажання  до успіху. Глядачі ж вболівали за своїх фаворитів та отримали незабутні враження від спортивного дійства.

У результаті двох видів змагань з поліатлону витяжцями стали учасники збірної команди з Вінницької області, другими – спортсмени із Національного університету цивільного захисту України м. Харків, третіми – команда Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Читайте також: В ІФНМУ урочисто народили переможців та призерів спартакіади “Здоров’я”. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...