Мед Атлант

Місяць без субсидій: прикарпатці в червні будуть без пільг

Через те, що працівники Управління праці та соціального захисту населення в Івано-Франківській області  за травень не провели нарахування по субсидіях, в червні люди отримають рахунки без вказаних пільг.

Цим фактом занепокоєні у «Прикарпаттяобленерго».

«Ця ситуація безпосередньо торкнеться сімейного бюджету кожного субсиданта, що у свою чергу може призвести до несвоєчасного розрахунку з їхнього боку за спожиту електроенергію. Як наслідок – це може негативно вплинути на фінансову діяльність компанії, зокрема похитнути стабільність процесу розрахунків з оптовим ринком за куповану електроенергію», —  йдеться у повідомленні прес-служби «Прикарпаттяобленерго».

У компанії стверджують, що зважаючи на нетипову ситуацію, енергетики звернулися відповідним листом до Департаменту соціальної політики в області з проханням прояснити цей факт, проінформувати про причини виникнення даної ситуації, а також терміну та порядку їх усунення.

Як тільки будуть відповідні роз’яснення, енергетики проінформують про них своїх споживачів, а наразі заспокоюють усіх субсидентів,  розуміючи ситуацію у якій вони опинилися,  вимкнень боржників-субсидентів у червні місяці не планують.

Читайте також: Виплата частини зекономлених субсидій відбуватиметься на підставі заяви громадянина

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...