Мед Атлант

Люб’язний водій: у франківській маршрутці квитки видають пачками. ФОТО

В Івано-Франківську водій маршрутного автобусу № 38 квитки не видає під час проїзду, але на прохання може вручити цілу пачку.

Про це написав у Фейсбук франківець Богдан Досюк. Подія трапилася вчора, 23 червня, інформує МІСТО. При проханні видати квиток водій не обурювався, а люб’язно за разовий проїзд видав цілу пачку.

“Як часто буває в наших маршрутках, при оплаті проїзду, водії зазвичай квитки не видають. Завжди доводиться випрошувати. Так було і сьогодні, коли я на вокзалі зайшов в автобус, а квиток мені не дали. Попросив водія, щоб видав мені його. Той на диво ввічливо промовив, дістаючи з канцелярського затискача з десяток квитків: ” Будь ласка, беріть квиток”.
Я б звичайно взяв один з тих квитків не першої свіжості, якби вони не були всі обписані номерами телефонів.
Тож попросив дати мені інші. І водій не довго думаючи дістав з бардачка пачечку новісіньких квиточків та вручив мені. На що я здивовано запитав: “Всі брати?” Водій люб’язно з впевненістю відповів: “Так пане, беріть всі”.
Ось так за 4 гривні я отримав пачку квитків. Дивлячись на те, як часто я користуюся маршрутками, цього абонемента мені вистачить до кінця літа;)
P.S. Щодо водія – приємно, що є такі ввічливі і культурні водії😄”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Франківську маршрутні автобуси № 21 і № 38 порушили правила дорожнього руху. Цей момент зафіксував мешканець міста і оприлюднив в соціальній мережі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...