Мед Атлант

Радіотехнічні війська з Івано-Франківщини провели дослідницькі експерименти. ФОТО

Нещодавно Радіотехнічні війська Повітряного командування “Захід” взяли участь у командно-штабних навчаннях.

Військові не тільки навчались, а ще й  провели дослідницькі експерименти щодо підготовки та бойового застосування  підрозділів під час виконання завдань з протиповітряної оборони важливих об’єктів держави.

Одними з основних завдань, що стояли перед апаратом керівництва навчань, були дослідження варіантів та можливостей виведення радіотехнічних підрозділів та управління радіотехнічної бригади з під удару. Також військові звернули увагу на організацію радіолокаційної розвідки в нових районах зосередження та на ділянках прориву, інформують у прес-центрі Повітряного командування «Захід».

«Одночасно з  виконанням завдань навчання  радіотехнічними військами здійснювалось тренування підрозділів зенітних ракетних військ та авіації Повітряних Сил по отриманню розвідувальної та бойової інформації зі здійсненням імітованого вогневого впливу.  В якості позначення дій повітряного противника залучалась винищувальна та бомбардувальна авіація. В цілому завдання навчання виконані успішно», — зауважив керівник командно-штабного навчання полковник Олександр Гуменюк.

 Читайте також: Вперше за багато років в небі над Івано-Франківськом ланкою пролетіли бойові винищувачі. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...