Мед Атлант

Поліцейські затримали псевдомінера, який був судимий за аналогічний злочин. ФОТО

Сьогодні, 11 липня, на Прикарпатті поліцейські затримали псевдомінера. Йому загрожує кримінальна відповідальність.

В обідню пору до чергової частини місцевого відділення поліції зателефонував невідомий та повідомив про те, що він здійснив замінування мосту через річку Бистриця-Солотвинська, що в Богородчанському районі.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічної та кінологічної служб. Також прибули працівники МНС. Експерти-вибухотехніки обстежили міст та прилеглу до нього територію – вибухових пристроїв не виявили.

В ході проведення першочергових розшукових дій особу псевдомінера було встановлено та затримано. Ним виявився 48-річний житель району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі ГУ НП в Івано-Франківській області.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст.208 КПК України, вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

За фактом неправдивого замінування Богородчанським ВП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Читайте також: В Івано-Франківську “на хабарі” затримали екс-даівця, який зараз працює в патрульній поліції

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...