Мед Атлант

Активних франківців запрошуються взяти участь в “пригодницьких перегонах”

У суботу, 15 липня о 10-00, вперше в Івано-Франківську, на Вовчинецьких горах стартуватимуть пригодницькі перегони IF-Race 2017.

Це перша гонка такого класу, що проводиться на території Івано-Франківської міської ради, але має всі шанси стати регулярною. Пригодницькі перегони відбуватимуться у двох заліках — пішки та велосипедами. Гонка включає в себе пересування по дистанції з мапою, компасом та навігатором, натрапляючи по дорозі на різні «пригоди». Це можуть бути вправи з техніки туризму: навісна переправа через яр або водну перешкоду, переправа по паралельних перилах, спуск за допомогою гальмівного елементу.

Крім технічних етапів можуть зустрітись спеціальні етапи, наприклад, з стрільби, першої медичної допомоги, пошуку прихованих КП тощо.

У команді перегонів IF-Race можуть бути 2 особи. Контрольний час гонки — 9 годин. Відстань, яку планують подолати лідери — до 60 км у класі «ТРЕК» та до 100 км у класі «ВЕЛО».

Організатори намагалися зробити таку схему перегонів, що всі етапи за контрольний час зможе пройти навіть новачок з мінімальним досвідом.

Зголоситись на пригодницькі перегони IF-Race 2017 можна за посиланням,  а за деталями можете написати на сторінку пригодницьких перегонів IF-Race у Facebook

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...