Мед Атлант

Поліцейські розповіли деталі аварійної посадки літака на Прикарпатті. ФОТО

МІСТО писало, що в  суботу, 22 липня, між селами Королівка та Корнич Коломийського району невдало приземлився літак з трьома пасажирами.

Пілот літака правоохоронцям пояснив, що через технічні несправності двигуна він змушений був здійснити термінову посадку.

На борту приватного повітряного судна «CESSNA 182P» перебували, окрім пілота, ще четверо пасажирів, жителів с. П’ядики, с. Жуків Коломийського району та смт. Обертин Тлумацького району.

При посадці на трав’янисту поверхню передня стійка шасі з’їхала у рів через що літак перекинувся. У результаті аварії пасажир, житель с. Пядики із тілесними ушкодженнями у вигляді закритої травми живота та 63-річний пілот – із забоями грудної клітки та забійної рани губи госпіталізовані у Коломийську ЦРЛ, а ще однин пасажир отримав перелом кісток носа та після надання медичної допомоги його відпущено.

Варто зазначити, що жодних дозвільних документів з приводу керування повітряним судном пілот не надав, повідомляють в СК ГУНП в Івано-Франківській області.

За цим фактом розпочато досудове розслідування. Наразі слідство з’ясовує усі обставини події.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...