Мед Атлант

За півроку більше 150 тисяч прикарпатців отримали субсидію

За інформацією Головного управління статистики в Івано-Франківській області, у першому півріччі 2017 року за субсидіями для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулось більше 193 тисяч домогосподарств області. Цей показник майже двічі більший, ніж за аналогічний період минулого року.

Впродовж шести місяців субсидіїпризначено року 158,3 тис. домогосподарств, з них у міських поселеннях — 81,1 тис., у сільській місцевості — 77,3 тис. домогосподарств.

Загальна сума субсидій, призначених домогосподарствам для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у січні-червні цього року, становила 150,5 млн грн, інформує прес-служба облдержадміністрації.

Середній розмір призначеної субсидії у розрахунку на одне домогосподарство у червні 2017року становив 159,7 грн проти 263,9 грн у червні 2016 року.

Що стосується субсидії готівкою на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, то впродовж шести місяців більше 15  тисяч  домогосподарств призначено такі субсидії. Загальна сума таких субсидій становила 40,5 млн грн.

Середній розмір призначеної субсидії готівкою у розрахунку на одне домогосподарство у червні цього року становив 2803,4 грн проти 1805,4 грн у червні 2016 року.

Читайте також: Субсидії по-новому: як змінилася система нарахування

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...