Мед Атлант

Екс-податківець з Івано-Франківська очолив управління економіки львівської мерії

Управління економіки Львівської міськради очолив Роман Панасюк, який досі був заступником голови головного управління ДФС Івано-Франківської області. Про це під час наради у Львівській міськраді 9 серпня повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Роман Панасюк має великий досвід роботи в системі ДФС. Донедавна він працював заступником керівника івано-франківської ДФС, а зараз вирішив приєднатися до нашої команди. Думаю, він значно підсилить економічний блок міськради», – сказав Андрій Садовий, – повідомляє zaxid.net.

Роман Панасюк (фото ЛМР)

Роман Панасюк народився у 1981 році на Вінничині. Закінчив Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю «Міжнародна економіка».

У декларації перед звільненням з посади в ДФС, Роман Панасюк вказав квартиру в Тернополі, автомобілі Škoda Octavia та Peugeot, а також 86 тис. грн зарплатні за сім місяців 2017 року.

Зазначимо, що до березня 2017 року управління економіки ЛМР очолювала Вікторія Довжик, яка пішла з посади у зв’язку з призначенням її головою депутатської комісії з питань фінансів та планування бюджету міськради.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...