Мед Атлант

Два кілометри дороги за дві доби обіцяють в САД косівчанам. ВІДЕО

Начальник служби автомобільних доріг (САД) в області Василь Буджак проінспектував ремонт дороги в Косові. Двохкілометрову ділянку дороги Р24 Татарів-Кам’янець-Подільський в Городі і по об’їздній Косова обіцяють капітально відремонтувати за дві доби.

Вранці ще до початку робочого дня знайомився з листами, а після обіду безпосередньо на дорозі в Косівському районі моніторив темпи і якість поточного середнього ремонту ділянки дороги Р24 Татарів-Кам’янець-Подільський в Городі і по об’їздній Косова. Розпушування старого покриття майже завершили і відразу відсипають нову щебнево пісочну суміш, а слідом два комплекси регенерують і зміцнюють основу дорожнього одягу, і вже вночі буде накрито нижнім вирівнюючим шаром крупнозернистого асфальтобетону –  таким чином косівчани отримають два км нової дороги за 24 год. безперервної роботи дорожників. Чи не найкраща відповідь на листи Косівської РД, – написав Буджак на своїй сторінці у фейсбук.

Ремонт дороги планують продовжити від Яблунева через Коломию і до кордону з Тернопільською областю. Також наразі триває розгляд тендерних пропозицій по ремонту дороги Косів-Кути. Найнижчу ціну, як зазначив Буджак, запропонувала фірма нардепа Шевченка “ПБС”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...