Мед Атлант

У Долині запрацює електронна “Поліклініка без черг”

У поліклінічному відділенні Долинської центральної районної лікарні планують запуск медичних інформаційних систем, завдяки яким можна буде реалізувати проект «Поліклініка без черг».

Днями працівників лікарні  ознайомили з можливостями програмного забезпечення медичних інформаційних систем «Емсімед» та «Доктор Елекс».

Під час спеціальної відеоконференції  медикам продемонстрували типові функції інформаційних систем: «Реєстратура», «Поліклініка», «Стаціонар», «Лабораторія», «Управління записами», «Управління персоналом», «Управління документами», «Архів медичних зображень».

Під час дискусії працівники ЦРЛ отримали професійні відповіді технічних спеціалістів на запитання щодо роботи медичних інформаційних систем, — повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

Нагадаємо, проект «Поліклініка без черг» працює досить просто — через термінал, який розташований в поліклініці або через інтернет за допомогою спеціальної програми людина може з легкістю записатися на прийом до необхідного лікаря. Після чого, на телефон пацієнта надходить смс повідомлення з підтвердженням запису (дата, час та №талону). В день візиту також приходить смс повідомлення з нагадуванням про візит до лікаря. Якщо пацієнт вирішить змінити або відмінити свій запис, він може таким же чином повідомити свого лікаря.

Читайте також: В Івано-Франківській міській поліклініці встановлять новий цифровий мамограф

В Івано-Франківську презентують унікальний медичний сервіс

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...