Мед Атлант

Прикарпатські волонтери-енергетики завітали до дитячого табору з інтерактивною грою. ФОТО

Вчора, 14 серпня, волонтери-енергетики завітали до дитячого лікувально-оздоровчого комплексу «Сокіл», де в чергове провели інтерактивну гру «Енергетичний експрес» під девізом «Літо зустрічай – про безпеку пізнавай».

Для працівників АТ «Прикараттяобленерго» пізнавальна зустріч на теренах Галицького району стала завершальною у цьому році.

Щороку з початком літніх канікул працівники АТ «Прикарпаттяобленерго» вирушають у дитячі табори, аби ще раз нагадати дітям про правила безпечного поводження з електричними приладами та обладнанням. Щоразу розігруючи квест-забавку «Енергетичний експрес».

Популяризуючи правила дитячої електробезпеки, волонтери-енергетики відвідують усі прикарпатські відпочинкові заклади. Цьогоріч пізнавально-просвітницьку естафету урочисто закривав галицький дитячий лікувально-оздоровчий комплекс «Сокіл». 6 енергетиків-волонтерів, 6 команд учасників та близько двох сотень дітей, які весело носилися від станції до станції, збираючи знання, які їм знадобляться у повсякденному житті. Учасники команд відгадували загадки про електроприлади, вчилися надавати першу допомогу при ураженні струму, а також дізнавалися, який шлях щосекунди долає електричний струм, щоб потрапити до осель споживачів.

По завершенні інтерактивної гри «Літо зустрічай – про безпеку пам’ятай!» було визначено переможців, які за кмітливість та прудкість отримали дипломи. Загалом, без подарунків не залишився ніхто – на згадку про візит енергетиків відпочивальники галицького табору «Сокіл» отримали пам’ятні сувеніри.

Довідково:

Пізнавально-просвітницька акція від АТ «Прикарпаттяобленерго» «Літо зустрічай – про безпеку пам’ятай» традиційно проходить з 2010 року. Станом на цей рік в естафеті задіяно 90 волонтерів-енергетиків та близько 1400 дітей із 9 оздоровчо-відпочинкових таборів області: «Лімниця» (Калуський р-н), «Дружба» (Долинський р-н), «Верховина» (Верховинський р-н), «Прикарпатські зорі» (Коломийський р-н), «Смерічка» (Яремчанський р-н), «Едельвейс» (Яремчанський р-н), «Перлина Придністров’я» (Городенківський р-н), «Карпатські зорі» (Косів) та «Сокіл» (Галицький р-н),.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...