Мед Атлант

Для франківської дитячої музичної школи закуплять нові інструменти на 86 тисяч гривень

Днями Департамент культури Івано-Франківської міської ради оголосив відкриті торги щодо закупівлі музичних інструментів.

Про це повідомляється на сайті Zakupki.ua.

Відповідно до умов закупівлі, тут очікують пропозицій щодо закупівлі музичних інструментів для Центрального народного дому та дитячої музичної школи № 1.

Відтак, в Департаменті планують закупити трубчасті дзвіночки, стійку для трубчастих дзвіночків, трикутник з бітером, 1 двоярний тамбурин та два однорядні, губну гармошку з футляром,  1 комплект міні конго та піаніку. Все це — для Центрального народного дому. Очікувана вартість цієї закупівлі — 19 тисяч 200 гривень.

Для дитячої музичної школи закуплять оркестрові тарілки, трубу, вентильний баритон, тромбон, барабан та маршовий барабан. На ці інструменти у Департаменті культури готові витратити 86 тисяч гривень.

Нові інструменти переможець аукціону самостійно повинен доставити в музичну школу та Центральний народний дім до 31 грудня 2017 року, зібрати їх та налаштувати.

Взяти участь у електронних торгах підрядники можуть до 31 серпня на сайті Zakupki.ua. Опісля буде визначено переможця цих двох лотів.

Нагадаємо, що цього року, окрім придбання нових шкільних парт та стільців для молодших школярів, буде придбано і комплекти парт для старшої школи. Для цього виділили більше 2 мільйонів гривень з міського бюджету.

Чільне фото: «Dixie Land»  (docudays.org.ua)

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...