Мед Атлант

Працівники спиртзаводу “штурмують” Шкутова. ФОТО/ВІДЕО

Працівники спиртзаводу “Княгинин” досі не можуть потрапити на свої робочі місця і добитися справедливості. Численні акції протесту поки не дають жодного результату.

Сьогодні вранці працівники знову зібралися під ОДА й вирушили до юридичного відділу. Там чекали на лист, який юрвідділ направив до головного управління поліції в області, аби правоохоронці дали відповідь, чому працівників і керівника спиртзаводу не пускають на робочі місця.

Лист понесли особисто начальнику обласної поліції Віктору Шкутову й у разі ігнорування їхньої проблеми обіцяють перекрити вул. Сахарова.

Наразі під вікнами поліціянтів близько 50 працівників заводу мирно тримають плакати з протестними лозунгами і чекають відповіді поліціянтів.

Протестувальників на дорозі помітив заступник начальника ГУНП Віконський Василь Васильович та запросив до зали засідань. Наразі працівники в очікуванні відповіді головного поліціянта.

Нагадаємо, що минулого тижня працівники спиртзаводу влаштували скандал в ОДА, розібратися в ситуації просили заступницю губернатора Марію Савку, також спілкувалися з мером Івано-Франківська. За словами працівників, попри те, що вони виграли апеляційний суд, рішення якого призупинило ліквідацію підприємства, працівників і директора заводу не пускають на робочі місця. На території заводу знаходиться приватна охоронна фірма.

Вчора протестувальники на деякий час перекрили вул. Галицьку.

Читайте також: Активістці, яка протестує проти ліквідації спиртзаводу, на подвір’я підкинули гранату. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...