Мед Атлант

Дівчина, яка загинула під час пожежі на Косівщині, стажувалася у кафе. Поліція відкрила кримінальне провадження

МІСТО писало, що 5 вересня на Косівщині під час пожежі загинула 21-річна дівчина. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження і з`ясовують всі обставини.

Про пожежі о 13:38 повідомили на лінію «101». Полум`я охопило приміщення кухні магазину-кафе “Рури0риль” в селі Люча Косівського району. До місця виклику одразу ж прибули вогнеборці Державного пожежно-рятувального поста селища Яблунів, Державної пожежно-рятувальної частини №14 міста Косів. До місця виклику прибула і добровільна пожежна дружина села Люча.

Через сильне задимлення рятувальники працювали в складі ланки газодимозахисної служби. Згодом вогнеборці на пожежі виявили тіло працівниці закладу, громадянки 1996 року народження.

О 14:24 пожежу на площі 15 м. кв було локалізовано, а о 14:53 – ліквідовано. До гасіння залучалися 14 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки. Причина виникнення пожежі встановлюється, повідомляють в У ДСНС в Івано-Франківській області.

У поліції журналістам МІСТА повідомили, що відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 ККУ (ч. 2 стаття 270 ККУ. Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки, -карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років).

Речник ГУ НП в Івано-Фанківській області Мирослава Белдик каже, що повідомлення про пожежу прийшло від рятувальників до поліції. Наразі заплановано ряд експертиз, які повинні встановити причину загорання та причину смерті дівчини. Як відомо, балон з газом у магазині-кафе не зірвався. Відомо, що 21-річна дівчина стажувалася у закладі.

Слідчі дії тривають.

Читайте також: У центрі Франківська знайдено гранату. Вибухотехніки вивели її із бойової готовності. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...