Мед Атлант

Відлуння негоди. Франківські патрульні просять водіїв упізнати номерні знаки. ФОТО

3 вересня, після проливного дощу, затопило ледь не усе місто. Водії масово губили номерні знаки, залишали автомобілі серед дороги, а патрульні не встигали вчасно реагувати на усі виклики.

Відтак, впродовж ночі патрульні та небайдужі мешканці виявляли сотні номерних знаків і зараз усі вони знаходяться в Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську (вул. Юності, 23).

Одразу наступного дня більшість водіїв знайшли загублені номерні знаки. Проте станом на сьогодні, 9 вересня, на базі у патрульних залишаються номерні знаки після недільної негоди, інформує МІСТО. Водіїв ще раз просять упізнати їх. Телефонувати можна на номер (0342) 55-48-03.

Читайте також: Підтоплені вулиці, загублені номерні знаки і ДТП: патрульні підсумували наслідки негоди у Франківську. ВІДЕОСЮЖЕТ

Слід додати, що виникла дискусія чи повинна влада компенсувати завдані збитки та хто з постраждалих зможе отримати компенсацію. Більше про це дізнавались журналісти МІСТА.

Нагадаємо, на проблемних ділянках дороги, де вода збирається навіть під час помірних опадів, залишалися “в полоні” автомобілі.

Читайте також: Екстренна нарада і контроль над стихією. Мер розповів франківцям як комунальники боролися з наслідками негоди

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...