Мед Атлант

Військові капелани з Прикарпатті передали у зону АТО гуманітарну допомогу. ФОТО

Капелани Української греко-католицької Церкви з перших днів воєнних подій на Донбасі беруть активну участь в підтримці українських захисників.

Відтак, протягом 3-4 вересня військові капелани з Прикарпаття передали військовослужбовцям та місцевим жителям східних регіонів гуманітарну допомогу. У свою чергу Івано-Франківське Архієпархіальне управління підтримало капеланів, профінансувавши пальне для доставки допомоги. Про це йдеться на сайті Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, інформує МІСТО.

У с. Побєда Луганської області, після відправлення Божественної Літургії, капелани передали жителям населеного пункту одяг та взуття, а військовослужбовцям ПВО – продукти та засоби гігієни.

Відтак, у м. Новоайдар дітям інтернату священнослужителі передали 50 комплектів білизни, закруток та літератури. Гуманітарна допомога також була надана 59 захисникам нашої країни, що знаходяться у військово-польовому госпіталі м. Сєвєродонецька, а саме: медичні препарати, памперси та 70 комплектів постільної білизни.

Протягом перебування у зоні АТО військові капелани служили молебень за нашу Батьківщину Україну, а у с. Дмитрівка освятили пам’ятний хрест загиблим українським солдатам.

Читайте також: Бійці АТО переходять на нову зимову форму за стандартами НАТО. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...