Мед Атлант

“Расизм і хамство”: в нічний клуб Івано-Франківська не впустили іноземців

Днями охорона одного із нічних клубів міста – El Dorado night club & karaoke – не впустила іноземців у заклад та грубіянила клієнтам.

Про це  жителька Івано-Франківська Ольга Астаф’єва  написала у Facebook.

Расизм у 2017. Навіть не могла уявити, що хтось ще виявляє свою неприязнь на публіку. Наче вже давно проходили цю тему. Але мега закладу El Dorado night club & karaoke Гітлер аплодує стоячи. Адже вхід для іноземців там тільки в якісь конкретні дні (наче у вівторок). Наша компанія співпрацює з іноземними клієнтами, відповідно є в нас і африканці і ще кілька національностей з не зовсім білою шкірою. Так ось, їх “сегрегативна” охорона закладу не впустила. Пояснювалось це тим, що “заклад приватний і сам встановлює правила!”. Відколи це “приватний заклад” не підпорядковується законам держави? Відколи це взагалі можна не впустити клієнта у заклад (звісно, крім випадків, коли він неадекватний), — обурюється жінка.

Разом з колегами жінка хотіла переговорити з адміністратором, однак так його і не дочекалася.

Книгу скарг таки вибила. І ще факт про охоронців. Мало того, що ці люди вірять, що “приватний заклад” встановлює свої закони і правила, вони ще й майстри спілкування з клієнтами. Просила в охоронця, покличте адміністратора, на що він з одної кишені витягав 200$, з іншої 100$, тикав мені ними в лице зі словами “Я менеджер, бачиш, в мене повні кишені грошей”. Я навіть нічого не буду говорити, про етикет, моральні якості, але ти ж охоронець, і поки людина є клієнтом закладу маєш усміхатися їй і випромінювати ввічливість

Жінка також додає, що гроші за вхід віддали за першим проханням, але рекомендує франківцям думати перед тим, як відвідувати заклад.

Бо поки такі місця існують в нашому місті, доти мені за нього соромно. І кожного разу, коли ви йдете в Ельдорадо, ви підтримуєте його расистську політику. Та й хамство з боку персоналу явно не приваблює клієнтів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...