Мед Атлант

Учасники АТО зможуть пройти безкоштовне медичне обстеження у міській лікарні

З середи 11 жовтня розпочинає діяти проект комплексного, безкоштовного медичного обстеження і лікування учасників АТО в Центральній міській клінічній лікарні.

Про це у Facebook повідомив керівник міської Асоціації учасників та ветеранів АТО Василь Андріїв.

Першочергова пріоритетність — сім’ї загиблих, поранені, інваліди, багатодітні, малозабезпечені, інші учасники АТО. Комплексне обстеження буде проводитись два дня на тиждень, середа-четвер з 08:30 год. Кількість —  10 людей в один робочий день.

Програма буде діяти на щорічній основі і буде включати в себе всі необхідні заходи для якісного і своєчасного лікування бійців і їх сімей в одній із кращих клінік Івано-Франківська.

Плануємо охопити програмою 1 300 учасників АТО з Івано-Франківська. Вважаємо, що такі заходи вкрай необхідні для вчасного медичного обстеження, виявлення хвороб і подальшого лікування. Ми повинні дбати про своє здоров’я і нашої сім’ї, — написав Василь Андріїв.

Запис буде проводитись в офісі Асоціації учасників АТО з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 17:00 за адресою: м. Івано-Франківськ, вул.Шашкевича 2/14. Контактний телефон — 095 233 45 50.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...