Мед Атлант

Прикарпатські рятувальники шукають грибника, який заблукав у лісі

На Івано-Франківщині рятувальники шукають 55-річного грибника. А днем раніше виїжджали через загубленого 20-річного грибника, який згодом сам вибрався з лісу.

Вчора, 9 жовтня, до рятувальників м. Долина поступило повідомлення про те, що 8 жовтня пішов в ліс по гриби 20-річний житель району. Для проведення пошуково-рятувальних робіт в обід виїхали рятувальники у складі шести чоловік. Підвечір пошукові роботи припинено. За інформацією працівників заблукалий грибник самостійно вийшов в с. Якубів Долинського району, стан задовільний. Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

Уже 9 жовтня ввечері до рятувальників м. Тисмениця поступило повідомлення від чергового поліції про те, що збираючи гриби в лісовому масиві поблизу с. Клузів Тисменицького району заблукав грибник 1962 року народження, мешканець району. За декілька хвилин для проведення пошуково-рятувальних робіт виїхали франківські рятувальники у складі чотирьох чоловік. Станом на ранок, 10 жовтня, особу не знайдено. Пошуки тривають.

Читайте також: У Франківську легковик збив пішохода, а в Делятині водій влетів у паркан і втік з місця ДТП

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...