Мед Атлант

Чорна п’ятниця Руслана Марцінківа. Мер разом з франківцями півгодини чекав маршрутку. ФОТО

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків сьогодні, 13 жовтня, вирішив перевірити роботу громадського транспорту та чистоту у дворах міста. Рейд провів зранку.

 Про це міський голова повідомив на офіційній сторінці у Фейсбук. Мер чекав на маршрутку з франківцями півгодини, це його обурило. Крім того, вислухав усі негативи і від мешканців щодо транспорту. Каже, усі перевізники будуть оштрафовані, які не дотримуютьсяумов договору. Сам ж день міський голова назвав “Чорна п’ятниця”. Наголосив, що це зовсім не тому, що сьогодні 13-те число у календарі.

В Івано-Франківську “Чорна п’ятниця”, але не тому що 13-те. Сьогодні вдосвіта разом з керівниками комунальних підрозділів перевірив чистоту в місті та якісь маршрутних перевезень. Нині наш рейд зосередився на дворах вул. Івана Павла ІІ та вул. Молодіжній. Якщо з чистотою ситуація краща, то громадський транспорт залишає бажати кращого. Разом з франківцями простояв на зупинці з півгодини чекаючи на маршрут. Мав нагоду поспілкуватись з людьми, почути скарги з перших вуст. Усі перевізники, які не дотримуються умов договору, будуть оштрафовані. Нам потрібно ґрунтовно підійти до проблеми і нарешті навести лад з транспортом. Якщо перевізники не виправляться, місто буде переймати маршрути в комунальне обслуговування. Саме працюємо над закупівлею автобусів для КП “Електроавтотранс”.
Для мене особиста перевірка якості прибирання та інших послуг у місті дає багато результатів. Я роблю висновки і на місці показую комунальникам, що не так все гарно, як про це можна було б розповісти в кабінеті. Тому такі акції будемо продовжувати, – написав Руслан Марцінків.

Читайте також: Рибоохоронний рейд: прикарпатські інспектори затримали браконьєрів на березі Прута. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...