Мед Атлант

Працівники культури Івано-Франківська планують відзначити своє професійне свято за 90 тисяч гривень

Вже завтра на сайті публічних закупівель розпочнеться аукціон серед підрядників, які хочуть взяти на себе зобов’язання щодо організації Всеукраїнського дня працівників культури в Івано-Франківську.

Згідно вимог до тендерних процедур, Департамент культури Івано-Франківської міської ради ще наприкінці вересня опублікував на  сайті “Prozorro” оголошення про проведення відкритих торгів щодо організації та проведення урочистостей з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Як вказано в тендерній документації, 9 листопада у Муніципального центрі дозвілля ( що на вул. Набережна) заплановані урочистості. Тому, для їх організації, підрядник повинен привезти та встановити звукотехнічне обладнання, художньо оформити зал, організувати фуршет на 180 осіб, придбати сувеніри, буклети і рамки для грамот. Окрім цього, потрібно доставити в святковий зал квіти, очевидно для привітання працівників культури —  50 троянд або хризантем.

У  відомості обсягу послуг також вказують, що переможець тендеру зобов’язується надати і послуги трансферу двома комфортними автобусами з Івано-Франківська до Трускавця і в зворотному напрямку.

Вартість усіх перелічених послуг в Департаменті культури оцінили в 91 тис 350 грн. Втім, переможцем тендеру стане той учасник, який зможе запропонувати меншу суму за якісне виконання послуг.

Зазначимо, що для відзначення Дня працівника харчової промисловості та Дня підприємця з міського бюджету виділяли по 20 тисяч гривень. 

головне фото —  з соціальної мережі

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...