Мед Атлант

На місце Віконського. Заступником начальника поліції Прикарпаття стане головний патрульний Чернівців. ФОТО

МІСТУ стало відомо, що начальника Управління патрульної поліції в м. Чернівці Олега Йосипіва, який родом з Прикарпаття, призначать на місце заступника начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. Простіше кажучи, на місце Василя Віконського.


Нагадаємо, 18 вересня екс-заступник начальника поліції Прикарпаття Василь Віконський очолив ГУ НП у Хмельницькій області. До слова, ходили чутки, що начальник франківських патрульних Дмитро Міхалець претендує на це місце. Проте заступником начальника поліції Прикарпаття Віктора Шкутова стане таки очільник патрульних, щоправда, чернівецьких. Сьогодні, 19 жовтня, відбудеться офіційне призначення, але за зачиненими дверима. На днях цю інформацію Олег Йосипів підтвердив журналістам МІСТО. Хоча замінити Василя Віконського буде важко, але запевняє, що готовий і не підведе.

На фото Олег Йосипів. Фото з фейсбук

Довідково про Олега Йосипіва:

Олег Йосипів народився і виріс у селі Нові Кривотули на Тисмениччині. Пройшов Майдан, був заступником сотника, пізніше допомагав формувати батальйон “Київ-1”, служив в АТО, пройшов відбір у київську поліцію.

Відео: ТРК Буковина

День перед присягою патрульних Івано-Франківська до Олега зателефонував незнайомий номер. Це був начальник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець, який повідомив Йосипіву про призначення і про те, що він служитиме в рідному місті. Відтак, 31 січня 2016 року став заступником начальника Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківськ. Уже 27 березня 2016 року Олег Йосипів очолив Управління патрульної поліції в м. Чернівці. Нині, 19 жовтня, покидає лави патрульної поліції і переходить служити в ГУ НП в Івано-Франківській області. Так нібито вирішили у Києві.

Декларація Олега Йосипіва за 2015 рік.

Декларація Олега Йосипіва за 2016 рік.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...