Мед Атлант

На Прикарпатті звільнено чотирьох осіб, які незаконно утримувалися у карцері

Прокуратура Івано-Франківської області забезпечила ефективну організацію наглядової діяльності за додержанням конституційних прав громадян при виконанні судових рішень у кримінальних справах та застосуванні заходів примусового характеру.

За втручання органів прокуратури області звільнено 4 незаконно утримуваних осіб з карцеру та дисциплінарних ізоляторів установ виконання покарань області. Про це повідомили у прес-службі прокуратури в Івано-Франківській області.

Так, на усунення порушень законодавства в цьому році прокурори внесли 230 документів реагування, за результатами розгляду яких до відповідальності притягнуто 165 службових осіб органів поліції, виконавчої служби та пробації. За фактами порушення прав ув’язнених розпочато 10 кримінальних проваджень та 3 за вчинення корупційних правопорушень.

Загалом вжиті органами прокуратури організаційно-практичні заходи сприяли посиленню нагляду за дотриманням конституційних прав громадян в установах попереднього ув’язнення та виконання покарань, а також при застосуванні заходів примусового характеру.

Читайте також: Одіозна Тетяна Михайлова, яку двічі затримували, може уникнути покарання через хворобу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...