Мед Атлант

На Прикарпатті жінка хотіла обікрасти приміщення суду

Працівники Долинського відділення поліції, спільно з працівниками охорони затримали зловмисницю “на гарячому”. За скоєне їй загрожує ув’язнення строком від трьох до шести років.

На спецлінію “102” до місцевого відділення поліції надійшло повідомлення від чергового диспетчера охоронної фірми, про те що в приміщенні місцевого суду спрацювала сигналізація. Отримавши повідомлення, на місце події негайно виїхали працівники поліції спільно з працівниками охоронної фірми, де й застали та затримали зловмисницю. Як встановлено, підозрювана шляхом відважування вікна, проникла в підвальне приміщення суду, де знайшла 18 штук мідних труб та викрала їх. У дворі на території вона була затримана працівниками поліції. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області. Зловмисницею виявилась 32-річна місцева мешканка, яку затримали в порядку ст.208 КПК України, їй оголошено про підозру у вчиненні злочину. На даний час судом вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. У скоєному лиходійка зізналася та пояснила, що крадене мала намір здати на металобрухт, а виручені кошти витратити на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться слідство.

Читайте також: Одіозна Тетяна Михайлова, яку двічі затримували, може уникнути покарання через хворобу

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...