Мед Атлант

Трьох малолітніх дітей жінки, яка потрапила в жахливу аварію на Коломийщині, передадуть у притулок

Як повідомлялося раніше, у суботу, 28 жовтня, у жахливій аварії на Коломийщині загинуло троє людей.

ДТП трапилася уночі напередодні 28 жовтня, близько 23 год. на автодорозі «Стрий –Чернівці-Мамалига», між населеними пунктами с. Раківчик та с. Корнич Коломийського району.

Фото: фейсбук Віктор Шкутов

27-річний мешканець Коломийського району, керуючи автомобілем «Skoda Oktavia» допустив зіткнення з автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter», який рухався зі сторони Чернівців під керуванням 40-річного жителя Львова.

Як коментує “МІСТУ” начальник Коломийської поліції Остап Білейчук, наразі встановлюється чи перебував водій “Шкоди” п’яним за кермом чи ні. Автомобіль винесло на зустрічну смугу руху, швидкість автівки була досить високою: приблизно 200 км/год. Від лобового удару її знесло у кювет. Мотор і інші частини автомобіля розлетілися по полю.

У салоні авто перебувало четверо осіб. Двоє чоловіків з Коломийського району, які мають між собою родинні зв’язки, і двоє жінок з Донеччини. Чоловіки і 19-річна донеччанка загинули на місці.

Ще одну 23-річну жінку госпіталізовано до реанімації Коломийської лікарні. Їй дивом вдалося вижити. У жінки є троє малолітніх дітей: 3, 5 і 7 років. З Донеччини до Коломийщину вона приїхала разом з ними.

Оскільки жінка не була одруженою й офіційно у стосунках не перебувала, її трьох дітей тимчасово відправлять до притулку у с. Мединя Галицького району.

Чоловік, з яким тимчасово проживала жінка, від догляду за дітьми відмовився.

Офіційно жінки у списку переселенців не значаться. До Івано-Франківщини приїхали начебто за місцевими чоловіками, які повернулися з зони АТО.

У двох загиблих чоловіків також залишилися сім’ї.

Після ДТП з травмами госпіталізовані водій та пасажир мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter».

За цим фактом розпочато досудове розслідування.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...