Мед Атлант

Поліцейські виявили в іванофранківця майже два кілограми наркотиків. ФОТО

Вчора, 30 жовтня, в ході раніше розпочатого кримінального провадження працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Івано-Франківській області спільно із правоохоронцями Івано-Франківського відділку поліції під час проведення обшуку в помешканні підозрюваного виявили та вилучили ряд наркотичних засобів.

Зокрема, у 42-річного іванофранківця знайшли та вилучили наркотичні речовини схожі на «марихуану» вагою приблизно 2 кг, сильнодіючу психотропну речовину гашиш (200 г), амфетамін (30 г), 3 пристрої для викурювання наркотичних речовин з нагаром чорного кольору та екстракт канабісу. Крім того, виявлено предмет схожий на пістолет з патроном до нього.

Вилучені речовини направлено на експертизу, проводиться перевірка.

Наразі чоловіка затримано. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєнні вказаного злочину та обрання міри запобіжного заходу. За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Проводиться слідство, — повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...