Мед Атлант

На Прикарпатті планують збудувати два “центри гостинності”. ФОТО

Ще у 2014 році на Прикарпатті розпочали реалізовувати важливий інфраструктурний проект «Івано-Франківська область – край для туризму», який фінансується Європейським Союзом.

Його метою є підтримка соціально-економічного зростання Івано-Франківщини через впровадження ефективної регіональної політики та розвиток туристичної галузі Прикарпаття.

Найважливіший інфраструктурний компонент проекту – будівництво двох візит-центрів для автотуристів у м. Галич та с. Ільці Верховинського району. Візит-центри (центри гостинності) – це комплекси, які споруджуються для туристичних цілей. Вони складатимуться з туристично-інформаційного центру, кінозалу, конференц-залу для проведення різноманітних туристичних заходів, приміщення для короткотермінового відпочинку автотуристів.

Зазначимо, що упродовж двох років виготовлені містобудівельні розрахунки, робочі проекти візит-центрів, проведені геодезичні, гідрологічні, геологічні роботи. Виготовлено проектно-кошторисну документацію для будівництва візит-центрів, проведено експертизу будівництва на відповідність державним будівельним нормам.

Вчора, 1 листопада, відбулась робоча поїздка першого заступника голови облдержадміністрації Марії Савки до м. Галича з метою ознайомлення з ходом робіт з будівництва візит-центру. Проінспектовано хід виконання будівництва об’єкту, домовлено про затвердження графіку завершення будівельних та облаштувальних робіт, інформують у прес-службі облдержадміністрації.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...