Мед Атлант

Журналісти центрального телеканалу провели інспекцію в Долині

Днями знімальна команда програми «Інспектор. МІСТА» телеканалу 1+1 побувала в Долині. Там журналісти провели ревізію у Долинській ЗШ №4, супермаркеті, відпочинковому комплексі «Баварія», а також завітали у Центральну районну лікарню та поліклініку.

Як розповіла журналісту МІСТУ заступник директора ЗШ №4 Оксана Маленкович, після перевірки знімальна група не залишила їм жодної таблички:

Це було несподівано. Перевіряли їдальню, медпункт – і  залишилися задоволені.  Я зробила висновок, що в загальному вони були задоволені навчальним закладом. Але були і деякі нюанси, тому сказали, що ще приїдуть. Це ніяким чином не зірвало навчальний процес, бо здійснювали перевірку під час перерви.

Втім, відзнаку отримали в  Долинській  поліклініці — ще вчора місцевий житель Віталій Сабан сфотографував табличку «Ганьба міста» на підвіконні медичного закладу.

Нагадаємо, нещодавно хвилю обурення підняли жахливі фото Долинської лікарні та поліклініки. Можна припустити, що ці фото і привернули увагу столичних журналістів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...